Жаңа білім беру бағдарламасы

7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби салада заманауи тілдік және коммуникациялық құзыреттілікті қолдану
  • Қауіпсіз азық-түлікті тағамын өндіру үшін кәсіби қызметте жаңа технологияларды игеру білімін пайдалану
  • Тамақ өнімдері өндірісінің фундаменталды және тәжірибелік ғылыми негіздері туралы білімін тәжірибеде қолданады
  • Ғылыми зерттеулер мен кәсіпкерліктің негіздері мен әдістері туралы білімді кәсіби тәжірибеде қолдану
  • Сапа көрсеткіштері жоғары тағам өнімдерін алу мақсатында тағам технологиясының теориялық аспектілері туралы білімдерін тәжірибеде қолданады
  • Тәжірибеде процестерді модельдеу әдістерін және заманауи тағамдық жабдықтарды игеру білімін пайдаланады
  • Ұйым жұмысын белсендіру, ұйымдағы кадрларды сауатты жұмыс істеуге жұмылдыру мақсатында басқару іс-әрекетінде психологиялық және педагогикалық әдістер мен принциптерді қолдану
Top