Азық-түлік шикізатының және тамақ өнімдерінің ластануы

  • Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің ластануы. Ластағыш заттардың экотоксикологиясы, азық-түліктің антропогендік ластануы саласында білім қалыптастыру зиянды заттармен тамақ өнімдерін өндіру, олардың жіктелуі, күресу себептері мен әдістерін анықтау, қалдықтардың өмірлік циклын басқару, 3R енгізу (қысқарту, қайта пайдалану, кәдеге жарату), қауіпті қалдықтарды басқару.
  • Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top