Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану ғылымының теориялық және тәжірибелік негіздері'
-
Жұмыс істеушілердің түрлі топтарына арналған тамақ өнімдерінің дәстүрлі және жаңа технологияларын жетілдіру мен жасау. Тамақ өнімдерінің қауыпсіздігі мен азықтық бағалылығын бақылауды жүргізу. Биологиялық белсенді заттарды, тамақ қоспаларын қолдану, сапа тексеру.
-
Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1