Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Заманауи кезеңдегі Қазақстандағы тағам өнеркәсібінің даму концепциясы'
-
Қазақстандағы тағам өнеркәсібінің қазіргі жағдайы мен даму тенденцияларын талдау. АӨК-ті тағам өнеркәсібінің шикізат базасы ретінде дамыту. Тағам өнімдерінің негізгі түрлерін және олардың қолданылуын зерттеу. Тағам өнімдерінің сапасына және қауіпсіздігіне қойылатын талаптар.
-
Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1