Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
«Green culture» аясында шикізат қауіпсіздігі мен сапасы'
-
Берілген қасиеттері мен құрамы бойынша экологиялық таза тамақ өнімдерінің жасаудағы өзекті мәселелер мен ғылыми бағыттар. Шикізаттың қауіпсіздігі мен сапа бағасына қойылатын талаптар.Тамақ өндірісінің қарқынды дамуына және "жасыл стратегияның" ұлттық көр- табысы үшін «Green skills» аясындағы Қазақстандағы тамақ өнімдері мен тамақ шикізатінің қауіпсіздігінің нормативтік-құқықтық негіздемесі
-
Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1