«Green culture» аясында шикізат қауіпсіздігі мен сапасы'

  • Берілген қасиеттері мен құрамы бойынша экологиялық таза тамақ өнімдерінің жасаудағы өзекті мәселелер мен ғылыми бағыттар. Шикізаттың қауіпсіздігі мен сапа бағасына қойылатын талаптар.Тамақ өндірісінің қарқынды дамуына және "жасыл стратегияның" ұлттық көр- табысы үшін «Green skills» аясындағы Қазақстандағы тамақ өнімдері мен тамақ шикізатінің қауіпсіздігінің нормативтік-құқықтық негіздемесі
  • Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top