Тамақ өндірісінің заманауи биотехнологиясы

  • Технологиялық инновациялар, тамақ өнімдерін өндіру саласындағы ғылыми әзірлемелер, жалпы, емдік-профилактикалық мақсаттағы және арнайы бағдарланған тамақ өнімдерін жасау туралы идеяларды қалыптастыру мақсатында зерделенеді. Салауатты тамақтану саласындағы даму үрдісі мен мемлекеттік саясатты сақтау, тамақ шикізатын терең өңдеу технологияларын игеру, тамақ өнеркәсібі қалдықтарын түбегейлі азайту мәселелері қаралады.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top