Тауарларды сандық таңбалау және бақылау жүйесі

  • Тамақ өнімдерін бақылауды сәйкестендіру белгілерімен заманауи таңбалау технологияларын қолдану; тамақ өнiмдерiн қадағалаудың бiрыңғай ақпараттық жүйесiн қалыптастыру және қолдау; азық-түлік өнімдерін тұтынушылар мен тұтынушылар қоғамдық бірлестіктеріне уақтылы хабардар ету және сапасыз азық-түлік өнімдерін алу тәуекелдерін барынша азайту мақсатында тұтынушылардың қоғамдық бірлестіктеріне тамақ өнімдерінің қадағалауының бірыңғай ақпараттық жүйесіне қолжетімділікті қамтамасыз ету.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top