Жеміс -көкөніс тауарлырының және саңырауқұлақтардың тауарлық зерттелуі

  • Мақсаты: Жеміс-көкөніс өнімдерінің сапалық көрсеткіштерін анықтау әдістерін меңгеру. Мазмұны: Жемістер мен көкөністердің сапасын анықтайды. Ол жеміс-көкөніс дақылдарының және саңырауқұлақтардың әртүрлі топтарының коммерциялық қасиеттерін зерттейді: морфологиялық, органолептикалық, жаңа күйінде тұтынылған өнімнің биохимиялық және басқа да экономикалық құнды қасиеттері мен қасиеттері; сақтауға және бастапқы және терең өңдеуге арналған шикізат ретінде төсеу, халықтың көпшілігі қыс-көктем мезгілінде күзде сақталған немесе импортталатын көкөністерді тұтынады.
  • Образовательная программа 6B08140 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top