Жемістер мен көкөністердің сапасын сараптау

  • Мақсаты: Жеміс-көкөніс өнімдерінің сапасы қалыптасу заңдылықтарын және сапа анықтау әдістерін оқып меңгеру Мазмұны: Жеміс-көкөніс өнімдерінің негізгі топтарына ортақ – сыртқы түрін, дәмін, иісін, мөлшерін, сондай-ақ олардың ауытқуы бойынша рұқсат етілген мәндерін талдайды және анықтайды. Сонымен қатар, ол тағамдық құндылықтарды, олардың мемлекеттік стандарттарға және техникалық шарттарға сәйкестігін зерттейді және анықтайды. жемістер мен көкөністер ең қажетті тауарлар болып табылады. Сапалы, стандартты жеміс-көкөніс өнімдерінің тауарлық-сорттық тиесілігін анықтау.
  • Образовательная программа 6B08140 Жеміс-көкөніс шаруашылығы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top