Суық техникасы

  • Мақсаты: Тамақ кәсіпорындарындағы тоңазытқыш жабдықтарды пайдалану, оны қолдану әдістері және негізгі технологиялық жабдықтармен үйлестіру саласындағы өндірістік-техникалық қызметке дайындайды. Мазмұны: Азық-түлік өнеркәсібінде салқындату техникасының дамуы. Жасанды тоңазыту негіздері. Термодинамиканың негізгі заңдары, термодинамикалық үрдістер диаграммаларының негізгі ұғымдары. Салқындату техникасындағы термодинамикалық үрдістер. Карно циклі. Салқындату жабдықтарының жіктелуі. Бу қысу. Сіңіре суыту және энжекторлы салқындатқыш құрал-жабдықтары. Салқындату техникасындағы жылу алмасу түрлері. Ұқсастық теориясы. Биотехнологиялық тағам өнеркәсібінде салқындату техникасын қолдану.
  • Образовательная программа 6B05120 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top