Тағамдық қоспаларды пайдаланудың экономикалық және экологиялық аспектілері

  • Мақсаты: Қауіпсіздігі жоғары азық-түлік өнімдерін алудың заманауи технологияларын әзірлеу мен оларды енгізуге байланысты күрделі мәселелерді шешу дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны: Тағамдық қоспаларды пайдаланудың экономикалық және экологиялық аспектілерінің заманауи жетістіктеріне сәйкес және негізгі микроферандық (тамақ және биологиялық белсенді қоспалар), олардың жіктелуі, құрамы, тамақтану. Токсикология және биологиялық талаптардың орындалуы. Тағамдардың дәмі мен хош иісін анықтайтын заттар. Тәтті заттар (қант алмастырғыштар және тәттілендіргіштер).
  • Образовательная программа 6B05120 Биотехнология
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top