Ауылшаруашылық өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалау

  • Мақсаты: Әртүрлі шикізат пен дайын өнімге сынамаларын таңдау және дайындау әдістемесі және азық-түлік қауіпсіздігін бағалаудың негізгі критерийлерін талдау бойынша дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Ауылшаруашылық өнімдерінің, тауарлардың ассортименті мен тұтынушылық қасиеттері. Ауыл шаруашылығы өнімдерінің сапасын қалыптастыратын және сақтайтын факторлар. Ақауларды диагностикалау. Қауіпті, сапасыз және контрафактілік өнімдерді анықтау. Өнімнің жоғалуын азайту және алдын-алу үшін тауарлардың сапасы мен қауіпсіздігін анықтау, бағалау әдістері. Тұтынушыға бағытталған дизайн әдістемесін қолдану арқылы тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін арттыру. Азық-түлік қауіпсіздігін басқарудың заманауи тәсілдері.
  • Образовательная программа 6B05120 Биотехнология
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top