Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ауылшаруашылық өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бағалау
-
Мақсаты: Әртүрлі шикізат пен дайын өнімге сынамаларын таңдау және дайындау әдістемесі және азық-түлік қауіпсіздігін бағалаудың негізгі критерийлерін талдау бойынша дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: Ауылшаруашылық өнімдерінің, тауарлардың ассортименті мен тұтынушылық қасиеттері. Ауыл шаруашылығы өнімдерінің сапасын қалыптастыратын және сақтайтын факторлар. Ақауларды диагностикалау. Қауіпті, сапасыз және контрафактілік өнімдерді анықтау. Өнімнің жоғалуын азайту және алдын-алу үшін тауарлардың сапасы мен қауіпсіздігін анықтау, бағалау әдістері. Тұтынушыға бағытталған дизайн әдістемесін қолдану арқылы тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін арттыру. Азық-түлік қауіпсіздігін басқарудың заманауи тәсілдері.
-
Образовательная программа 6B05120 Биотехнология
-
Несиелер 7
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1