Биотехнология өндірісінің санитариясы мен гигиенасы

  • Мақсаты: Қоршаған орта факторларына және азық-түлік тағамдары кәсіпорындарының тұрақтануына, технологиялық құрал-жабдықтарға, ыдыстарға және қаптама материалдарына қойылатын санитарлық және гигиеналық талаптарды меңгеру. Мазмұны: Тамақ өндіру кәсіпорындарында гигиеналық және санитарлық жағдай мен оны бақылау әдістері. Санитария мен гигиенаның маңызы, қоршаған орта мен жеке бас гигиена талаптары. Азық-түлік қорларын санитарлық қорғау маңызы және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету жолдары. Азық-түлік тағамдары өндірісінің санитарлық және гигиеналық күйін анықтау. Өндіріс орындары мен қоршаған ортаны санитарлық-гигиеналық қорғауды ұйымдастыру.
  • Образовательная программа 6B05120 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top