Тағам биотехнологиясы

  • Мақсаты: Тамақ өндірісі саласындағы қазіргі биотехнологиялық зерттеулердің негіздері туралы білімді қалыптастыру. Мазмұны: Заманауи биотехнологиянын әдістері. ҚР және дүние жүзіндегі биотехнологиянын тәжірибелік жетістіктері мен проблемалары, заманауи тұрғысы. Азықтық және өндірілетін саладағы агроөндірістік комплекстегі биотехнология ғылымынын заманауи мәселелері. Биотехнологиялық өндірістегі құралдары мен процестері. Гендік-клеткалық инженерия. Алкагольді, жартылай алкагольді және алкагольсіз ішімдіктер биотехнологиясы. Рационалді және балансты азық-түлікке арналған жаңа азықтық өнімдер алу. Микроорганизмдерді бақыланатын өсірудің автоматтандырылған биотехнологиялық жүйелері.
  • Образовательная программа 6B05120 Биотехнология
  • Несиелер 7
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top