Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ауыл шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеуді сақтау технологиясы
-
Пән студенттердің өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және өңдеу кезіндегі өнімнің жоғалуын азайту, тиімділігін арттыру, өнім ассортиментін кеңейту бойынша білімдерін, практикалық дағдыларын қалыптастырады. Пән шикізат пен дайын өнімнің сипаттамалары мен қасиеттерін, сақтаудың негізгі режимдері мен әдістерін зерттейді.
-
Образовательная программа 6B08102 Өсімдіктерді қорғау және карантин
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2