Тауартану және азық-түлік тауарларын сараптау

  • Пән азық-түлік тауарларының біртекті топтарының неғұрлым маңызды тұтынушылық қасиеттерін, сондай-ақ өнімнің өмірлік циклінің әртүрлі кезеңдерінде осы қасиеттердің қалыптасуы мен сақталуына әсер ететін факторларды, азық-түлік тауарларының сапасын, қауіпсіздігі мен тағамдық құндылығын, олардың жіктелуі мен ассортиментін, тауарлардың органолептикалық, физика-химиялық қасиеттеріне қойылатын талаптарды, санитарлық-гигиеналық сипаттамаларды білуді қалыптастырады, сақтау, буып-түю және таңбалау шарттары мен мерзімдері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top