Тамақтандыру қызметін ұйымдастыру технологиясы

  • Мақсаты: студенттерде кәсіпорындарда тамақтану қызметтерін ұсыну процесін ұйымдастыру және басқару саласында негізгі білім мен дағдылар кешенін қалыптастыру әр түрлі типтері. Мазмұны. Әр түрлі ШОБ кәсіпорындарында тамақтану қызметтерін көрсету теориясы мен практикасы. Тамақтану қызметтерін ұйымдастыру саласындағы негізгі ұғымдар, терминдер мен анықтамалар. Заманауи технологиялар, формалар, әдістер, қызмет көрсету құралдары. Өндірістік және сауда үй-жайларының, ыдыс-аяқтардың, аспаптардың, асхана іш киімдерінің түрлері. Алкогольді және алкогольсіз сусындардың мәзірін, карталарын жасау және ресімдеу ережелері. Үстелдерді орнату және безендіру түрлері мен ережелері. Тамақтану қызметтерін ұсыну дағдыларын игеру
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top