Азық-түлік шикізатын және тамақ өнімдерін сақтау

  • Мақсаты: тамақ өнімдерінің ассортименті саласындағы теориялық білімді игеру, оларды сақтауды ұйымдастыру, қорлар мен шикізатты бақылау, осы білімді кәсіби қызметте пайдалану дағдыларын игеру, сондай-ақ қажетті құзыреттерді қалыптастыру. Мазмұны. Азық-түлік сақтаудың заманауи әдістері. Оларды сақтау және қоймадан тұтынушыға дейін жылжыту процесінде болатын физикалық, химиялық, биологиялық өзгерістер. Тамақ өнімдерін сақтаудың оңтайлы режимдері мен тәсілдерін, олардың сапасын бақылаудың, тасымалдаудың заманауи әдістерін белгілеу. Әр түрлі тамақ өнімдерінің заманауи түрлері. Азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің сақтау мерзімін ұзартатын технологиялардың ерекшеліктері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top