Тамақ өнімдерінің процестері мен аппараттары

  • Мақсаты: білім алушылардың тамақ өнімдерін өндіруде қолданылатын негізгі механикалық, масса алмасу, гидромеханикалық және жылу процестері мен аппараттары туралы білімдерін қалыптастыру. Мазмұны: азық-түлік өндірісінің негізгі процестері мен аппараттарының негізгі түсініктері мен жіктелуі берілген. Тамақ өнімдерін өндіруде қолданылатын негізгі құрылғылардың конструкциялары қарастырылады. Тамақ өндірісі технологиясында механикалық, масса алмасу, Гидромеханикалық және жылу процестерін жүргізудің теориялық және практикалық аспектілері зерттеледі. Процестерді тамақ өндірісінде практикалық қолдану аспектілері қарастырылады. Азық-түлік өндірісінің процестері мен аппараттарын жетілдірудің негізгі бағыттары берілген.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top