Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ кәсіпорны қызметінің негіздері
-
Мақсаты:білім алушыларда тамақ кәсіпорындарының қызметі бойынша негізгі қабілеті мен дағдыларды қалыптастыру және өзінің кәсіби қызметінде қолдану. Мазмұны. Азық-түлік кәсіпорнының ресурстары: негізгі және айналым капиталы, еңбек ресурстары, олардың сипаттамалары. Қазіргі нарық жағдайында тамақ өнеркәсібінің шаруашылық субъектілерінің жұмыс істеу механизмі. Кәсіпорынның инвестициялық қызметі, өнімнің сапасы мен бәсекеге қабілеттілігін басқару. Кәсіпорын қызметін талдау принциптері. Кәсіпорын қызметінің тиімділігін бағалау және оны жетілдіру бойынша басқару шешімдері. Азық-түлік нарығына түбегейлі жаңа өнімді енгізу кезінде ШОБ тамақ кәсіпорнының қызметі саласындағы стартап-жобалардың рөлі.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1