Тамақ кәсіпорны қызметінің негіздері

  • Мақсаты:білім алушыларда тамақ кәсіпорындарының қызметі бойынша негізгі қабілеті мен дағдыларды қалыптастыру және өзінің кәсіби қызметінде қолдану. Мазмұны. Азық-түлік кәсіпорнының ресурстары: негізгі және айналым капиталы, еңбек ресурстары, олардың сипаттамалары. Қазіргі нарық жағдайында тамақ өнеркәсібінің шаруашылық субъектілерінің жұмыс істеу механизмі. Кәсіпорынның инвестициялық қызметі, өнімнің сапасы мен бәсекеге қабілеттілігін басқару. Кәсіпорын қызметін талдау принциптері. Кәсіпорын қызметінің тиімділігін бағалау және оны жетілдіру бойынша басқару шешімдері. Азық-түлік нарығына түбегейлі жаңа өнімді енгізу кезінде ШОБ тамақ кәсіпорнының қызметі саласындағы стартап-жобалардың рөлі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top