Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Рецептілік есептеулердегі және тамақ өнімдерін конструкциялаудағы компьютерлік технологиялар
-
Мақсаты: студенттердің компьютерлік технологияларды қолдана отырып, тамақ өнімдерін жобалау дағдыларын игеруі. Мазмұны. Тамақ шикізатының, жартылай фабрикаттардың, дайын тамақ өнімдерінің химиялық құрамы туралы білімді қалыптастыру. Тағамдық заттардың құрылымы мен қасиеттерінің, тағамдық құндылығының, тағамдағы зиянды және бөгде қоспалардың өзара байланысын зерттеу. Олардың тамақ құрамын жобалауға әсері. Азық-түлік рецептурасын есептеудің компьютерлік технологияларымен танысу. Азық-түлік дизайнында компьютерлік техниканы және арнайы бағдарламалық жасақтаманы қолдану. Әр түрлі көп компонентті тағамдарды компьютерлік жобалау дағдыларын игеру.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1