Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің реологиялық негіздер
-
Мақсаты: тамақ өнімдерінің құрылымдық-әдістемелік қасиеттерін анықтауға арналған тамақ массаларын, әдістер мен аспаптарды құрылымдау саласындағы білімді, іскерлікті және дағдыларды қалыптастыру. Мазмұны: тамақ реологиясының негізгі түсініктері. Азық-түлік материалдары мен өнімдерінің реологиялық қасиеттерін өлшеу әдістері. Консистенцияны, қаттылықты, сынғыштықты, адгезияны, үйкелісті, жабысқақтықты, құрылымды сипаттайтын тағамдардың реологиялық қасиеттерін анықтау. Азық-түлік материалдары мен өнімдерінің құрылымдық-механикалық қасиеттерін анықтауға арналған өлшеу құралдары. Тамақ шикізаты мен дайын өнімнің сапасын бақылауды, реттеуді және басқаруды қамтамасыз етудегі реологияның рөлі.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1