Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам шикізаты мен өнімдерін механикалық өңдеу
-
Мақсаты: шикізатты өңдеудің, аспаздық өнімді дайындаудың, рәсімдеудің және босатудың, оның сапасы мен қауіпсіздігін бағалаудың технологиялық процестері туралы білімді қалыптастыру. Мазмұны: өнімге механикалық әсер ететін тамақ өнімдері мен шикізатты аспаздық өңдеу әдістері: қопсыту, елеу, араластыру, тазарту, ұнтақтау, престеу, мөлшерлеу, нан пісіру, толтыру, шпигтеу, сұрыптау. Шағын азық-түлік кәсіпорындарында азық-түлік пен шикізатты механикалық өңдеу үшін қолданылатын заманауи жабдықтар. Тамақ пен шикізатты механикалық өңдеу кезінде болатын физика-химиялық өзгерістер.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2