Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өндірісті оңтайландыру әдістері
-
Мақсаты: білім алушыларда шағын және орта бизнес кәсіпорындарында өндірісті оңтайландыру әдістері саласында тұтас білімді қалыптастыру. Мазмұны. Азық–түлік өндірісін оңтайландырудың негізгі әдістері: "төменнен жоғарыға "қабылдау, шығындарды төмендету" төменнен жоғарыға", Реинжиниринг, директивалық тәсіл әдісі. Канбан жүйесі арқылы өндірісті оңтайландыру. Өндірісті жалпы оңтайландыру: кешенді тәсіл, шығындарды азайтудың нақты мақсаттарын анықтау, бар ноу-хауды пайдалану, дәстүрлі емес идеяларды пайдалану, нәтижелерді нақты бақылау. Өндірісті оңтайландыру деңгейлері. Қойма мен материалдық ағындарды оңтайландыру негіздері.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1