Өндірісті оңтайландыру әдістері

  • Мақсаты: білім алушыларда шағын және орта бизнес кәсіпорындарында өндірісті оңтайландыру әдістері саласында тұтас білімді қалыптастыру. Мазмұны. Азық–түлік өндірісін оңтайландырудың негізгі әдістері: "төменнен жоғарыға "қабылдау, шығындарды төмендету" төменнен жоғарыға", Реинжиниринг, директивалық тәсіл әдісі. Канбан жүйесі арқылы өндірісті оңтайландыру. Өндірісті жалпы оңтайландыру: кешенді тәсіл, шығындарды азайтудың нақты мақсаттарын анықтау, бар ноу-хауды пайдалану, дәстүрлі емес идеяларды пайдалану, нәтижелерді нақты бақылау. Өндірісті оңтайландыру деңгейлері. Қойма мен материалдық ағындарды оңтайландыру негіздері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top