Аналитикалық химия

  • Мақсаты: білім алушылардың заманауи аспаптар мен аппараттарды пайдалана отырып, тамақ материалдары мен өнімдерін сапалы және сандық талдау әдістерін меңгеруі. Мазмұны. Аналитикалық химиядағы химиялық реакциялардың түрлері, қышқылдар мен негіздер туралы заманауи түсініктер. Кешенді білім беру. Тотығу-тотықсыздану реакциялары. Гетерогенді процестер: Тұндыру және тұндыру. Тамақ технологиясында қолданылатын анықтау, оқшаулау, бөлу және шоғырландыру әдістерін зерттеу. Азық-түлік материалдары мен өнімдерін өндірудегі сапалық және сандық талдау әдістері. Қазіргі заманғы аспаптар мен аппараттарда талдау жүргізу дағдыларын меңгеру.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top