Шикізат пен тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі және сапасын сараптау

  • Мақсаты: негізгі тағамдық токсиканттар, олардың адам ағзасына қауіптілік дәрежесі, азық-түлік шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштерін бақылау әдістері мен әдістемелері туралы қажетті теориялық және практикалық білімді қалыптастыру. Мазмұны. Шикізат пен тамақ өнімдерінің ластануының негізгі жолдары. Ластанудың тамақ сапасы мен адам ағзасына әсері. Азық-түлік өнімдерінің құрамы мен қауіпсіздігін реттеу. Тамақ өнімдерінің сапасын сараптау құралдары мен әдістері. Азық-түлікті бұрмалау. Тамақ өнімдерін бұрмалаудың салдары және оның алдын алу шаралары. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылау бойынша практикалық дағдыларды игеру. Тауарлардың қойылатын талаптарға сәйкестігін растайтын құқықтық актілер мен құжаттар.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top