Тамақ өнімдері сапасы саласындағы заманауи зерттеулер

  • Мақсаты: білім алушыларға шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін эксперименттік зерттеу саласында теориялық және практикалық білім беру және дағдыларды игеру. Мазмұны. Қазақстан Республикасындағы ғылымды дамытудың жіктелуі, басым бағыттары, ғылымның ұйымдық құрылымы, ғылыми мекемелер мен ғылыми кадрлар және оларды даярлау қаралады. Теориялық және эмпирикалық зерттеудің заманауи әдістері зерттелуде. Зерттеулерде математикалық әдістерді қолданудың практикалық дағдылары алынады. Тамақ өндірісінің сапасын бақылау әдістерінің дағдылары алынады. Азық-түлік сапасы саласындағы эксперименттік зерттеу дағдылары алынады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top