HACCP-ны өндіріске енгізу

  • Мақсаты: қауіпсіз тамақ өнімдерін өндіруді және ХАССП өндірістік бағдарламалары мен жоспарын әзірлеу дағдыларын игеруді қамтамасыз ететін тиімді менеджмент жүйесін құру әдістемесін игеру. Мазмұны. ХАССП тобын құру. Шикізат пен дайын өнімнің сипаттамасы. Өнімнің күтілетін қолданылуын анықтау. Технологиялық процестің блок-схемасын құру. Технологиялық процестің схемасын растау. Ықтимал қауіптерді талдау. Сыни бақылау нүктелерін анықтау. Әрбір ККТ үшін сыни шектерді белгілеу. Әрбір ККТ үшін мониторинг жүйесін әзірлеу. Түзету және түзету іс-қимылдарының жоспарын әзірлеу. Тексеру рәсімдерін белгілеу. Есеп құжаттамасын әзірлеу.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top