Шағын орта бизнесті тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау

  • Мақсаты: студенттердің шағын және орта бизнесті тамақтандыру кәсіпорындарын жобалау саласындағы білімдерін, біліктіліктері мен дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны. Тамақтану кәсіпорындарын жобалау саласындағы нормативтік құжаттар зерттелуде. Азық-түлік кәсіпорындарының жобалық құжаттамасын әзірлеу әдістері зерттелуде. Технологиялық есептеулер, жабдықтарды, аппараттарды, машиналарды, технологиялық желілерді және ШОБ тамақтандыру кәсіпорындарының өзін іріктеу және ұтымды орналастыру әдістері зерттелуде. Компьютерлік технологиялық есептеулердің прогрессивті әдістері және компьютерлік технологияны қолдана отырып, өндірістік үй-жайлар мен кәсіпорынның орналасуы зерттеледі.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top