Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ саласындағы шағын және орта бизнес негіздері
-
Мақсаты: білім алушыларда қайта өңдеу өнеркәсібі кәсіпкерлігінің қойылған экономикалық және әлеуметтік міндеттерін шешу үшін қажетті деректерді талдау және өңдеу дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны. Шағын және орта бизнестің қазақстандық моделін зерделеу. Республикадағы ШОБ-тың қазіргі жағдайы. Шет елдердің шағын және орта кәсіпкерлік саласындағы тәжірибесі. Қазіргі кезеңде шағын және орта кәсіпкерлікті қаржылық-кредиттік және инвестициялық қолдау. Шағын және орта бизнесті дамытудың экономиканы дамытуға рөлі. ШОБ ұйымдарының базасында тамақ өндірістерін құру мен ұйымдастырудың жалпы принциптері.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1