Тамақ саласындағы шағын және орта бизнес негіздері

  • Мақсаты: білім алушыларда қайта өңдеу өнеркәсібі кәсіпкерлігінің қойылған экономикалық және әлеуметтік міндеттерін шешу үшін қажетті деректерді талдау және өңдеу дағдыларын қалыптастыру. Мазмұны. Шағын және орта бизнестің қазақстандық моделін зерделеу. Республикадағы ШОБ-тың қазіргі жағдайы. Шет елдердің шағын және орта кәсіпкерлік саласындағы тәжірибесі. Қазіргі кезеңде шағын және орта кәсіпкерлікті қаржылық-кредиттік және инвестициялық қолдау. Шағын және орта бизнесті дамытудың экономиканы дамытуға рөлі. ШОБ ұйымдарының базасында тамақ өндірістерін құру мен ұйымдастырудың жалпы принциптері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top