Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Денсаулыққа пайдалы тағамдар технологиясы
-
Мақсаты: студенттерде емдік-профилактикалық тамақтанудағы өнімдерді технологиялық өңдеу әдістерін, емдік диеталарды құрудың негізгі принциптерін, жіктеу және сауықтыру технологиялары азық-түлік комбинаторикасы, профилактикалық және емдік тамақтану туралы білім кешенін қалыптастыру. Мазмұны. Сауықтыру тағамдарының негізгі мақсаттары мен міндеттері. Сауықтыру өнімдерінің заманауи классификациясы. Емдік-профилактикалық диеталар мен диеталарды құру. Өсімдік және Жануарлар шикізатынан жасалған сауықтыру өнімдерінің технологиялары. Азық-түлік комбинаторикасының сауықтыру тағамдарын жасаудағы рөлі; сауықтыру тағамдары мен олардың компоненттерінің адам ағзасына, оның ішінде қоршаған ортаға қолайсыз әсер ету жағдайында әсері.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2