Өсімдіктер мен жануарлар шикізатын термиялық өңдеу

  • Мақсаты: білім алушыларда жылумен өңдеу негіздері және өсімдік және жануар тектес өнімдерді оңтайлы температуралық режимдер мен жылумен өңдеу уақытын таңдау қағидаттары туралы білімді қалыптастыру. Мазмұны. Тамақ өнімдерін өндіруге арналған өсімдік және жануарлар шикізатын термиялық аспаздық өңдеу түрлері. Шағын азық-түлік кәсіпорындарының жылу өңдеу үшін қолданылатын заманауи жабдықтары. Термиялық пісіру кезінде пайда болатын физика-химиялық өзгерістер. Өсімдіктер мен жануарлар шикізатын оңтайлы температуралық режимдерді және термиялық өңдеу уақытын таңдау принциптері. Өсімдіктер мен жануарлар шикізатын термиялық өңдеуге арналған технологиялар мен жабдықтардың даму перспективалары.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top