Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
ШОБ тамақ кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру
-
Мақсаты: білім алушылардың қоғамдық тамақтану кәсіпорындардың ұйымдастырушылық-шаруашылық қызметі менөндірістік мәселелері сұрақтары бойынша білім алушылардың теориялық білім мен практикалық дағдыларды игеруі. Мазмұны. Тамақтану кәсіпорындарының жұмыс істеуі бойынша оңтайлы шешімдер қабылдаудың теориялық және практикалық негіздерін зерделеу, тамақ кәсіпорындарында тамақтандыруды ұйымдастыру саласындағы кәсіпорындар тұжырымдамасын әзірлеу дағдыларын игеру. Шағын тамақ өндірісін ұйымдастыру үшін негізгі білімді, дағдыларды қалыптастыру. Технологиялық процестердің сенімділігін қамтамасыз ету мәселелері. Кәсіпорындағы ұйымдастырушылық жұмысты жетілдіру саласындағы қазіргі тенденцияларды зерттеу.
-
Образовательная программа 6B07244 Шағын және орта бизнес кәсіпорындарында тағамдық технологиялар және тамақтандыруды ұйымдастыру
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1