ШОБ тамақ кәсіпорындарында өндірісті ұйымдастыру

  • Мақсаты: білім алушылардың қоғамдық тамақтану кәсіпорындардың ұйымдастырушылық-шаруашылық қызметі менөндірістік мәселелері сұрақтары бойынша білім алушылардың теориялық білім мен практикалық дағдыларды игеруі. Мазмұны. Тамақтану кәсіпорындарының жұмыс істеуі бойынша оңтайлы шешімдер қабылдаудың теориялық және практикалық негіздерін зерделеу, тамақ кәсіпорындарында тамақтандыруды ұйымдастыру саласындағы кәсіпорындар тұжырымдамасын әзірлеу дағдыларын игеру. Шағын тамақ өндірісін ұйымдастыру үшін негізгі білімді, дағдыларды қалыптастыру. Технологиялық процестердің сенімділігін қамтамасыз ету мәселелері. Кәсіпорындағы ұйымдастырушылық жұмысты жетілдіру саласындағы қазіргі тенденцияларды зерттеу.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top