Тағамның сапасы және қауіпсіздігі (ағылшын тілінде)

  • Тамақ өнімдерін қайта өңдеу және өндіру кезіндегі тәуекел критерийлері (уытты, канцерогенді, мутагенді және т.б.). Шикізат пен тамақ өнімдерінің химиялық және биологиялық шығу тегі ксенобиотиктермен ластануы. Табиғи немесе антропогендік шығу тегі бөгде химиялық заттарды анықтау үшін нормалау және әдіснамалық негіздер. Қазақстан Республикасының заңдары, Кеден одағының техникалық регламенттері және адам мен қоршаған орта үшін шикізат пен тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін регламенттейтін халықаралық стандарттар. ХАСПП жүйесі.
  • Несиелер 5
  • Семестр 2
Top