Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сыра биохимиясы
-
Сыра биохимиясы пәні сыра өндірісі үшін шикізаттың негізгі заттарының сипаттамалары, қасиеттері, олардың өнім өндіру процесіндегі биохимиялық өзгерістері, сыра өндірісінің әртүрлі сатыларында болатын физика-химиялық және биохимиялық процестер, сондай-ақ технологиялық режимдердің, оларды өндіру тәсілдері мен параметрлерінің технологиялық процестердің жүру жылдамдығы мен бағытына және дайын өнімнің сапасына әсері саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды алуды қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 2