Құрама жем өндірісінің технологиясы

  • Құрама жем туралы жалпы ақпарат. Мал азығын өндіруде пайдаланылатын шикізаттың түрлері мен сипаттамалары. Рецепттер беру, оларды дайындау, азықтың тағамдық құндылығын анықтау. Аралас жемшөп өндірісін ұйымдастыру және қолдау негіздері. Азық-түлік диірменінде шикізатты дайындау желісі. Пеллеттелген жем шығару. Түйіршіктелген жануардың сапасына қойылатын талаптар. Протеин-витаминді қоспаларды өндірудегі негізгі технологиялық операциялар. Урий концентратының өнеркәсіптік өндірісінің негіздері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top