Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Құрама жем өндірісінің технологиясы
-
Құрама жем туралы жалпы ақпарат. Мал азығын өндіруде пайдаланылатын шикізаттың түрлері мен сипаттамалары. Рецепттер беру, оларды дайындау, азықтың тағамдық құндылығын анықтау. Аралас жемшөп өндірісін ұйымдастыру және қолдау негіздері. Азық-түлік диірменінде шикізатты дайындау желісі. Пеллеттелген жем шығару. Түйіршіктелген жануардың сапасына қойылатын талаптар. Протеин-витаминді қоспаларды өндірудегі негізгі технологиялық операциялар. Урий концентратының өнеркәсіптік өндірісінің негіздері.
-
Образовательная программа 6B07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1