Жоғары өнімді ірі қара малдарын азықтандырудың ғылыми негіздері

  • Ірі қара малды азықтандыру сала-сындағы алдыңғы қатарлы шаруашы-лықтардың ғылым мен практикасының қазіргі жетістіктері зерделенеді; мал-дардың биологиялық қасиеттерін ескере отырып, өнімділігінің орташа және жоғары деңгейіндегі энергетикалық, протеиндік, көмірсутекті, липидтік, ми-нералдық және витаминдік тамақтануын нормалау ерекшелігіне оқыту жүргізіледі. Ғылыми негізделген азықтандыру жүйесін қолдану арқылы ірі қара малдың өнімділігін арттыру және өнімділік бағытына байланысты азықтандыруға жем дайындау тәсілдері қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top