Аспаздық өнері

  • Пәнді игерудің мақсаты-теориялық және практикалық білім негізінде студентті кәсіби міндеттерді орындау кезінде ғылыми негізделген шешімдер қабылдау қабілетімен қамтамасыз ету. Пәнді оқытудың міндеттері: тарихи, діни, ұлттық, әлеуметтік, медициналық, географиялық аспектілердің көмегімен тамақтану мәдениеті мен дәстүрлерін зерттеу; аспаздық дәстүрлер мен мәдениеттің даму тенденцияларын зерттеу; аспаздық тарихы мен оның ерекшеліктерін зерттеу; кең дүниетаным мен кәсіби мәдениетті қалыптастыру.
  • Образовательная программа 6B01404 Бейнелеу өнері және көркем еңбек
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top