Қайта өңдеу өндірісінің процестері мен жабдықтары

  • Астық және тұқым өңдеу теориясының негіздері. Дәнді дақылдарды, картопты, көкөністерді, қант қызылшасын өңдеу технологиясы мен есебі Қауіпсіздік механизмдері және қауіпсіздік ережелері. Тамақтану технологиясының негізгі заңдылықтары. Шикізат пен өнімдердің техникалық қасиеттері. Машиналарды және қорғаныс жабындарын жасауға арналған материалдар. Араластыру және араластыру. Материалдарды сұрыптау. Әртүрлі мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы үшін материалдарды ұнтақтау және одан әрі өңдеу. Өнімді өңдеудің техникалық құралдарының құрылғысы, жұмыс істеу және реттеу принциптері. Рационалды технологияны таңдау және есептеу.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top