Мейрамхана бизнесін ұйымдастыру

  • Мақсаты: мейрамхана бизнесін ұйымдастырудың ерекшеліктері туралы білімді қалыптастыру. Міндеттері: тамақ өнеркәсібі объектілерінің мақсаты мен сыныптамасын, мейрамханалардың сипаттамаларын (басқару құрылымы, сауда және өндірістік үй-жайлар) білу. мейрамханаға келушілерге қызмет көрсетуге дайындық ерекшеліктерін зерттеу, мейрамханада және басқа да қоғамдық тамақтану орындарында келушілерге қызмет көрсету процесінің өзі.
  • Образовательная программа 6B11101 Туризм
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top