Микроорганизмдер биотехнологиясы

  • Микробиологиялық биотехнологияның негіздері және биотехнологиялық процесті жүзеге асыру принциптері. Штаммдар-мақсатты өнімнің өндірушілері және оларды сақтау талаптары. Продуцент және суперпродуцент штаммдарын алу принциптері мен тәсілдері. Микроорганизмдердің өсуін және оған РН мен өсіру температурасының әсерін зерттеу. Микробтық ақуызды, органикалық қышқылдарды және бейтарап өнімдерді, микроорганизмдердің бастапқы метаболиттерін өндірушілердің сипаттамасы және алу технологиясы.
  • Образовательная программа 6B05101 Ауылшаруашылық биотехнология
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top