Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал азығын өндіру мен сапасын бағалаудың жаңа технологиялары
-
Жаңа цифрлық техника мен технологияны игеру негізінде бәсекеге қабілетті, экологиялық қауіпсіз мал азықтық өнімдер өндірісін және азық сапасының сәйкестігін зертханалық бақылауды оқытады. Магистранттарда аймақтың ерекшеліктерін есепке ала отырып мал азығын дайындау және сақтау, рациондар мен азық теңгерімін құрастыру, азық сапасын бағалауды зертханалық зерттеу және сапаны бақылау технологиясының трансферті туралы білім мен дағдыны қалыптастырады.
-
Образовательная программа 7M08100 Агрономия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2