Заманауи ауыл шаруашылық микробиологиясы

  • Микроорганизмдер морфологиясын, жүйеленуін және физиологиясын, құрылымын, метаболизмін, генетикасын, экологиясын, жалпы жағдайларын оқытады, олардың бізді қоршаған табиғаттың әртүрлі заттарын түрлендірудегі рөлін анықтайды. Зат алмасуға қатысатын, тыңайтқыштар дайындауда қолданылатын, өсімдіктер ауруларын тудыратын микроорганизмдер және басқалары туралы теориялық білімді қалыптастырады. Агродақылдарды ықпалдастырылған қорғау және минералды қоректендіруді ұйымдастыруда білімді іс жүзінде қолдану дағдыларын дамытады.
  • Образовательная программа 6B08105 Агродақылдар өндірісіндегі IT
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top