Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дайын өнімнің сапасын бақылау және бағалау
-
Білімді қалыптастыру мақсатында аспаздық өнімдердің сапасын бақылауды ұйымдастыру зерттеледі (негізгі ұғымдар, терминдер мен анықтамалар; бақылау нысандары мен түрлері; өнім сапасын және оның жеке көрсеткіштерін бағалау әдістері); сынамаларды іріктеу және оларды талдауға дайындау тәртібі; келіп түсетін шикізаттың сапасын бақылау; өнімдерді органолептикалық талдау; зертханалық бақылау.
-
Образовательная программа 6B07223 Өңдеу өндірістерінің технологиясы (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1