Тамақ өнімдерін өндіруге арналған желдету қондырғылары мен кондиционерлік жүйелер

  • Курс вентиляция мен ауаны кондиционерлеудің негізгі принциптері, сондай-ақ тамақ өнеркәсібінің негізгі салаларындағы кәсіпорындарда желдету және ауаны баптау жүйелерін реконструкциялау және пайдалану кезінде туындайтын нақты проблемаларды, аспирацияға арналған жабдықты, ауаны кондиционерлеуді және ауаны баптауды қамтамасыз ету туралы білімді қалыптастыруды сипаттайды. агроөнеркәсіптік кешендерде цехтар мен нан пісіру жүйелері, кәсіпорындардағы желдеткіш жабдықтарды жобалаудың практикалық есептерін шешу зерттеледі.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top