Микробиология

  • Пәннің мақсаты-микробиологияның пәні мен міндеттерін, микроорганизмдердің систематикасы мен номенклатурасын, бактериялардың морфологиясы мен ультрақұрылымын, бактериялардың физиологиясын, микроорганизмдердің генетикасын, бактериофагтарды, тағамдық токсикоинфекцияларды зерттей отырып, қолданыстағы әдістемелерді қолдану және өндіріс режимдерінің сенімділігін қамтамасыз ету. Студент практикалық сабақтарда қоректік ортаны дайындайды және таза дақылдарды оқшаулау әдістерін қарастырады. Қорытынды аттестаттау бір зертханалық жұмысты көрсету түрінде өткізілетін болады. "Ұлттық сараптама орталығы" ШЖҚ РМК кәсіпорнына көшпелі сабақтар және серіктес кәсіпорындардың жетекші сарапшыларынан мастер-кластар көзделген.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 3
Top