Тағам қаупсіздігі

  • «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі» пәні 6В07203 - Тамақ технологиясы мамандығының арнайы курстар жүйесінде қосымша тағам болып табылады, тамақ өнімдерінің ықтимал қауіптерін зерттеу. Мақсат - тағамның ықтимал қауіптерін зерттеу; нормативтік-техникалық құжаттаманың, рецептілер мен процестердің талаптарына сәйкес келетін шикізат пен өнімнің сапасын тексеруді ұйымдастыру. Нысаналы міндеттер: - тағамның ықтимал қауіптерін зерттеу; - шикізат пен тағам өнімдерінің сапасын бақылаудың әр түрлі әдістерін оқып үйрену.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 8
Top