Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам қаупсіздігі
-
«Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі» пәні 6В07203 - Тамақ технологиясы мамандығының арнайы курстар жүйесінде қосымша тағам болып табылады, тамақ өнімдерінің ықтимал қауіптерін зерттеу. Мақсат - тағамның ықтимал қауіптерін зерттеу; нормативтік-техникалық құжаттаманың, рецептілер мен процестердің талаптарына сәйкес келетін шикізат пен өнімнің сапасын тексеруді ұйымдастыру. Нысаналы міндеттер: - тағамның ықтимал қауіптерін зерттеу; - шикізат пен тағам өнімдерінің сапасын бақылаудың әр түрлі әдістерін оқып үйрену.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 8