Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағамдық өнеркәсіп кәсіпорындарын жобалау
-
Пән тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының типі мен құрамын зерделеуді, жобаның техникалық-экономикалық негіздемесін орындауды, тамақ өндірісіндегі материалдық есеп айырысуды (ет-сүт, нан және т.б.), курстық және дипломдық жобалауға қойылатын талаптарға сәйкес алаңдарды есептеу және жабдықтардың орналасуы көздейді. Пәннің мақсаты - жеке тапсырмаға сәйкес курстық жобаны орындау және курстық жобаны комиссия алдында қорғау.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7