Тағамдық өнеркәсіп кәсіпорындарын жобалау

  • Пән тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының типі мен құрамын зерделеуді, жобаның техникалық-экономикалық негіздемесін орындауды, тамақ өндірісіндегі материалдық есеп айырысуды (ет-сүт, нан және т.б.), курстық және дипломдық жобалауға қойылатын талаптарға сәйкес алаңдарды есептеу және жабдықтардың орналасуы көздейді. Пәннің мақсаты - жеке тапсырмаға сәйкес курстық жобаны орындау және курстық жобаны комиссия алдында қорғау.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top