Технохимиялық бағалау

  • Пәннің мақсаты - студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау әдістерімен және түсетін шикізат, өндірілетін өнім сапасының технологиялық режим, рецептура, нормативтік-техникалық құжаттамасының талаптарына сәйкестігін тексеруді ұйымдастырумен таныстыру. Білім алушыларда өндірістік (технологиялық) зертханаларды (ӨТЗ) қабылдау, өңдеу, сондай-ақ өнімді өндіру кезінде міндеттері мен функциялары туралы білімнің кәсіби бағыттылығын қалыптастыру
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top