Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Технохимиялық бағалау
-
Пәннің мақсаты - студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау әдістерімен және түсетін шикізат, өндірілетін өнім сапасының технологиялық режим, рецептура, нормативтік-техникалық құжаттамасының талаптарына сәйкестігін тексеруді ұйымдастырумен таныстыру. Білім алушыларда өндірістік (технологиялық) зертханаларды (ӨТЗ) қабылдау, өңдеу, сондай-ақ өнімді өндіру кезінде міндеттері мен функциялары туралы білімнің кәсіби бағыттылығын қалыптастыру
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6