Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Кондитерлік бұйымдардың технологиясы
-
студенттерді негізгі проблемалар мен перспективалармен таныстыру саланы ғылыми-техникалық дамыту, бұйымдардың сапасын жақсарту жолдары, теориялық және эксперименттік әдістер кондитерлік өнімдердің химиясы, оларды өндіру технологиясы саласындағы зерттеулер саланы ғылыми-техникалық дамыту, бұйымдардың сапасын жақсарту жолдары; теориялық және эксперименттік әдістермен танысу кондитерлік өнімдердің химиясы, олардың технологиясы саласындағы зерттеулер өндіріс
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7