Кондитерлік бұйымдардың технологиясы

  • студенттерді негізгі проблемалар мен перспективалармен таныстыру саланы ғылыми-техникалық дамыту, бұйымдардың сапасын жақсарту жолдары, теориялық және эксперименттік әдістер кондитерлік өнімдердің химиясы, оларды өндіру технологиясы саласындағы зерттеулер саланы ғылыми-техникалық дамыту, бұйымдардың сапасын жақсарту жолдары; теориялық және эксперименттік әдістермен танысу кондитерлік өнімдердің химиясы, олардың технологиясы саласындағы зерттеулер өндіріс
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top